Forside Nyheder

Ny business i København

0

Står du i den situation at du lige har startet en business i København, eller måske overvejer du at starte en, så er der meget der skal holdes styr på. Det at starte et erhverv er langt fra nemt, men det er dog også noget, der betyder noget for mange. Måske drømmer du om at eje dit eget firma, og måske har du allerede en idé om hvad du gerne vil gøre, eller sælge. Dette er altid fantastisk, det at have en drøm og en idé, kan være til stor hjælp, når du gerne vil åbne en business i København. 

Dog inden du starter dit eget erhverv, så er der meget du skal have styr på inden – det gør det lidt nemmere at have et overblik.

Meget at holde styr på

Inden du starter din business i København, så er der få ting du skal have styr på. Dette er for eksempel, hvad er navnet på dit firma? Navnet er meget vigtigt, det er ved hjælp af navnet, at dine kunder kommer til at kunne genkende erhvervet. Det skal derfor være et genkendeligt navn, som også er nemt at huske, dette gør det nemmere for dine kunder. Derudover skal du også have styr på hvad du skal sælge, eller hvilken ydelse dit firma gør. Dette er meget vigtigt, der vil ikke være noget firma uden et produkt eller en service.

Når du har opstartet dit firma, så skal du også have styr på forskellige ting. Noget af det vigtigste er, at du får kunder til dit firma. Dette kan du gøre på forskellige måder. Du kan gøre reklame på sociale medier, du kan fortælle folk om dit firma, du kan uddele firmakort eller lignende. 

Økononien i firmaet

Derudover skal der også være styr på økonomien. Når du står, som ejer af et firma, så er det vigtigt at økonomien hænger sammen, ellers vil businessen ikke kunne løbe rundt. Dette betyder, at du skal sørge for, at der er penge til at indhandle eller lave de produkter, der sælges, eller være penge til at kunne udføre den service, som erhvervet tilbyder. Der skal også være penge til, at dine ansatte kan få løn, hvis du har nogle ansatte.

DanmarksBusiness er flyttet til ny og hurtig server

0

DanmarksBusiness er flyttet til ny og hurtig server - Nyhedsmedie - Nyheder

Her i maj 2021 er nyhedsmediet DanmarksBusiness, og alle de tilhørende hjemmesider / domæner, flyttet til en ny og hurtigere server.

Opgraderingen af serveren vil gøre det daglige arbejde med nyhedsmediet lettere og hurtigere – samt give en langt bedre brugeroplevelse. Dernæst vil det øge hastigheden, hvormed vi kan lancere i flere kommuner.

Oplever du problemer eller andet, da kontakt os venligst. Tak.

Domænet “BusinessEsbjerg.dk” forbliver en del af DanmarksBusiness

0

Fredag den 14. juni 2019 sprang champagnepropperne i Herning. Efter ufattelig mange timers forsvar, herunder snakke med Clemens Advokatpartnerselskab i Århus, og mange måneders venten kom svaret endelige fra Klagenævnet for domænenavne: “Der kan ikke gives klageren, Business Esbjerg, medhold”.

Med andre ord, så frifindes indklagede – WorldBiz Unlimited Cloud Wizard S.M.B.A. – som er firmaet der står bag det kommende og nye landsdækkende nyhedsmedie DanmarksBusiness og de flere hundrede tilhørende buisinessdomæner / nyhedssites bl.a. BusinessEsbjerg.dk.

Domænet BusinessEsbjerg.dk forventes sammen med bl.a. BusinessKøbenhavn.dk, BusinessÅrhus.dk, BusinessÅlborg.dk og BusinessOdense.dk at blive lokale “fyrtårne” i DanmarksBusiness.

Nyhedsmediet er styrket og beskyttet

Med denne afgørelse blev hele forretningskonceptet omkring det landsdækkende nyhedsmedie styrket betydeligt – men også beskyttet mod andre klagere – og nu kan der roligt arbejdes videre på at få mandskabet, teknikken og investeringerne på plads.

Dialogen med redaktøren og CTO’en fortsætter, og så er der påbegyndt snakke med en sælger og journalist.

Femte største kommune er vigtig

BusinessEsbjerg.dk, der som et nyhedssite skal formidle businessnyheder fra Esbjerg kommune – herunder skabe øget værdi for virksomhederne i Esbjerg – er super vigtig for forretningskonceptet grundet kommunens 5. plads i hele landet, målt på indbyggertal.

Lanceringstidspunktet fastholdes

Den endelige lancering af DanmarksBusiness fastholdes til efter sommeren 2019 – altså i løbet af 2. halvår 2019. Nu hvor der er ro på domænerne bag forretningskonceptet, da vil der selvfølgelig ikke blive truffet forhastede beslutninger – men derimod arbejdes der på at finde de rigtige løsninger og derefter lancere nyhedsmediet.

DanmarksBusiness er kommet tættere på redaktøren til nyhedsmediet

0
DanmarksBusiness - Ny redaktør

Siden årsskiftet har der været ekstra fokus på at finde redaktøren til nyhedsmediet – DanmarksBusiness. BusinessKøbenhavn, som vil blive en markant del af DanmarksBusiness, ligger ca. en times kørsel fra redaktørens bopæl – så virksomhederne i Københavns kommune vil også ret hurtigt komme til at kende redaktøren.

Redaktøren har mange års erfaring med at skrive erhvervsstof til aviser, internetportaler og har bl.a. arbejdet for en af landets største medier inden for byggeriet.

Vi forventer at kunne informere yderligere omkring redaktøren inden sommer. Glæd jer!

Forretningsplanen er klar

0

Det er med glæde, at vi kan konstatere at forretningsplanen for det kommende og landsdækkende nyhedsmedie – DanmarksBusiness – er klar til at sætte retningslininerne for, hvordan vi skal skabe et stort netværk af lokale og regionale nyhedssites som alle sammen “føder” det nationale nyhedssite DanmarksBusiness med daglige nyheder, informationer og salgsmuligheder. I skabelsesprocessen af nyhedsmediet kommer der fokus på nytænkning, kundebehov, den digitale fremtid (måske allerede nutid!) og nye arbejdspladser.

BusinessKøbenhavn er, som kommune og den største by i Danmark, en vigtig “nøglespiller” i skabelsen af nyhedsmediet og for at få den nødvendige vækst til at udvikle de forskellige produkter og services som virksomhederne tilbydes.

Forretningsplan for DanmarksBusiness er klar

Forretingsplanen er primært et internt værktøj til skabelse og styring af nyhedsmediet. Investorer med interesse i nyheder, markedsføring, opstart og udvikling er velkomne til at kontakte os for en snak om samarbejde – og evt. få udleveret forretningsplanen for DanmarksBusiness.

Landsdækkende nyhedsmedie

0

DanmarksBusiness bliver bygget op som en pyramide med alle de lokale nyhedssites, f.eks. BusinessKøbenhavn, BusinessOdense og BusinessHerning, i bunden. Det er her nyhederne er, og det er her vi sammen med virksomhederne sætter “strøm” til nyhederne – så alle i kommunerne kan finde og læse dem. Det vil skabe trafik og vækst til gavn for primært virksomhederne, men så sandelig også de lokale nyhedssites.

Ovenpå de lokale nyhedssites, der finder vi de fem regioner, f.eks. BusinessHovedstaden, BusinessSyddanmark og BusinessMidtjylland, og her samles alle nyhederne fra de lokale nyhedssites, så det bliver nemt for alle i regionerne at finde et samlet udvalg af spændende nyheder om de regionale virksomheder.

I toppen af “nyhedspyramiden” findes DanmarksBusiness, der samler alle businessnyheder under ét. Her vil der virkelig kunne opnåes indsigt i det danske erhvervsliv. DanmarksBusiness skriver alt om business for de tilknyttede medlemmer/virksomheder, men vi er selvfølgelig også åbne for nyheder og informationer fra virksomheder, som endnu ikke er blevet medlem.

Formålet for DanmarksBusiness og tilhørende nyhedssites

DanmarksBusiness har til formål at skabe øget værdi for danske virksomheder. Ved at samarbejde bringer vi deres gode historier frem til overfladen og styrker deres markedsføring og udvikling.

DanmarksBusiness - BusinessRegioner